Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Westland Logo

Ontstoppen

WC verstopt Westland

Wij verhelpen jouw wc verstopping

WESTLAND

WC verstopt Westland?

WC verstopt Westland? Heb jij te maken met een verstopping in je wc? Dan is dit erg vervelend. Het is een klusje waar je niet om staat te springen, toch wil je dit zo snel mogelijk oplossen. Wij hebben daarom op deze pagina een aantal tips voor het ontstoppen van je wc. Na het lezen van deze pagina kun jij zelf je wc ontstoppen.

Laat je deze klus liever over aan een specialist? Dan begrijpen wij dat. Bel daarom met Ontstoppen Westland via 0174 202 733.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Wanneer je het toilet gaat ontstoppen is het verstandig om de vloer te beschermen tegen eventuele schade of vieze vlekken. Daarom is het verstandig om je vloer te bedekken met karton, een laken of een aantal oude doeken.

Ontstoppen Westland Logo
Loodgieter ontstoppen Westland afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Je kunt het snelste een probleem oplossen wanneer je de oorzaak van de verstopping kent. Daarom is het belangrijk om deze oorzaak te achterhalen.

Vaak zien we dat er verkeerde voorwerpen zoals speelgoed, tampons, vochtige doekjes of andere grootte voorwerpen door het toilet worden gespoeld. De beste manier om deze verstoppingen te ontstoppen is door ze terug te halen.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan kun je een spoeling wellicht forceren zodat deze door de leiding spoelen. 

Wil jij hulp met het ontstoppen van je wc? Dan kun je ons bereiken op 0174 202 733.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Wanneer je het voorwerp nog kunt zien is de kans groot dat het voorwerp te groot of te zwaar was om door te spoelen. Veel voorwerpen komen niet langs de kronkel die zich onder in je toilet bevindt.

Verwijder deze objecten daarom met de hand en gooi ze in de daarvoor bestemde afvalbak. Trek bij deze klus een paar rubberen handschoenen aan, zo houd je je handen droog en schoon.

Blijft de verstopping daarna aanhouden? Dan kan het probleem ergens anders liggen. Bel daarom zo snel mogelijk met 0174 202 733

Ontstoppen afvoer Westland
Ontstoppingsdienst Westland

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Sommige verstoppingen kun je oplossen door gebruik te maken van een emmer warm water en wat wasmiddel. Sommige leidingen zijn vies en vettig waardoor het vuil makkelijker blijft hagen. Wasmiddel kan deze leidingen schoon maken. 

Gooi daarom twee eetlepels wasmiddel in het toilet en spoel het weg met een emmer warm water. Maak hierbij geen gebruik van kokend water! Het porselein kan daardoor knappen.

Wanneer de verstopping blijft aanhouden kun je het beste hulp inschakelen van een ervaren loodgieter. Bel daarom vandaag nog naar 0174 202 733.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Als wasmiddel niet heeft gewerkt kan het zijn dat je leiding niet vuil is maar dat er een ophoping in de leiding plaats vind.

Met een plopper kun je deze vuilresten weer omhoog halen door het creëren van zuigkracht komt het vuil weer naar boven. De plopper sluit beter af wanneer je hem flexibel maakt. Dit kun je doen door de plopper in een bak met warm water te houden. Duw de plopper niet te hard op de hals van het toilet. Hierdoor pers je lucht in de leiding waardoor de verstopping verder vast kan komen te zitten.

Ontstoppen Westland Leiding
WC verstopt Westland

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is een effectieve manier om het toilet te ontstoppen. Toch raden we aan om hier voorzichtig mee te zijn. Een veer kan namelijk makkelijk het porselein of je leiding beschadigen.

Zoek een passende oplossing samen met één van onze loodgieters. Bel vandaag nog naar 0174 202 733.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Een verstopping kan soms hardnekkig of terugkerend zijn. Je kunt dit dus niet altijd zelf oplossen. Sommige verstoppingen zijn dusdanig complex dat ze krachtige apparatuur vereisen. Wij lossen deze ingewikkelde verstoppingen graag voor je op.

Wij werken met unieke en krachtige apparatuur. Hiermee lossen wij iedere verstopping op. Geen enkele verstopping is ons te gek.

Lukt het dus niet zelf? Laat het dan oplossen door Ontstoppen Westland. Bel 0174 202 733 voor meer informatie.

Graven riool Westland

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-westland

WC verstopt

WC verstopt Westland

Een verstopte wc is erg vervelend. Daarom kunnen wij je van dienst zijn door je wc te ontstoppen. Maak vandaag nog een afspraak.

loodgieter-westland-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet of nauwelijks door? Dan is de kans groot dat je afvoer verstopt zit. Wij kunnen dit snel voor je oplossen.

loodgieter-in-westland-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Westland

Woon jij in of rondom Westland? Dan kun je je rioolverstopping voor zijn door je leiding af en toe te laten inspecteren. Plan daarom vandaag nog een inspectie van je riool.

loodgieter-westland-verstopping

Riool verstopt

Heb jij een rioolverstopping? Dan helpen wij je van deze verstopping af met onze moderne apparatuur.

Loodgieter Westland Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Loopt je doucheputje over met water tijdens het douchen? Erg vervelend! Wij kunnen je hiermee helpen. Wij ontstoppen je doucheputje vaak dezelfde dag nog.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0174 202 733

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Westland

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Westland